Logo2015.png

Fietsencentrum Mobiel verhuurt fietsen aan individuen, groepen, bedrijven en organisaties. Je vindt er ook tweedehands en nieuwe fietsen, fietskaarten en accessoires.

nieuwe openingsuren vanaf 1 juli
maandag - vrijdag: 8u - 18u30
zaterdag: 10u - 18u

Tweedehands

Bij Mobiel kan iedereen terecht voor de aankoop van kwaliteitsvolle tweedehands fietsen.

Gerecycleerde fietsen

Dit zijn oude fietsen die helemaal gerecycleerd en dus terug rijklaar gemaakt werden.

Nearly New Bikes

Dit zijn fietsen die 1 jaar gebruikt geweest zijn als “directiefietsen”. Deze fietsen worden verkocht aan -20% korting op de nieuwprijs.

Mobielex: ex-huurfietsen

Dit zijn huurfietsen die enkele seizoenen werden verhuurd.

Tijdelijke aanbiedingen

Af en toe hebben we een speciaal aanbod tweedehands fietsen, meestal een groot lot dezelfde fietsen die bij Mobiel te koop gesteld worden.

Consignatiefietsen

Dit zijn fietsen die hier door particulieren te koop worden gezet.

 

Belangrijk: Garantie
Wij geven de nieuwe eigenaars zelfs 6 maanden garantie (op wisselstukken) op al onze hierbovenvermelde tweedehandsfietsen!

U kan de garantiebepalingen hier nalezen.
 

Schenk ons uw oude fiets!
Heb je nog een oude omafiets of een stalen ros van de jaren stilletjes staan die niet echt meer voor verkoop geschikt is?

Breng deze fiets binnen en je ontvangt een waardebon van €10 één jaar geldig voor korting bij verhuur en aankoop van fietsen, herstel (werktijd) van een gehuurde of aangekochte fiets, fietstochten, cursussen en bike-wash met smeerbeurt! Niet geldig bij aankoop van onderdelen en accessoires. Deze bonnen zijn ook niet cumuleerbaar.