Logo2015.png

Fietsencentrum Mobiel verhuurt fietsen aan individuen, groepen, bedrijven en organisaties. Je vindt er ook tweedehands en nieuwe fietsen, fietskaarten en accessoires.

Nieuwe openingsuren vanaf 18 juli! Open op woensdag vanaf 13u.

Boeken over fietsherstel

INFOHE-001.jpg

Fietspech - € 14,95

Samenvatting

Fietspech, fietsreparaties voor onderweg

* Inclusief Rohloff en Magura
* Handig om mee te nemen op je fietstocht
* Weinig woorden en veel heldere tekeningen
* Met (fiets)woordenlijsten in En, Sp, Fr en Du

In deze derde druk hebben we onderhouds- en reparatietips toegevoegd voor de Rohloff-naaf en de Magura hydraulische velgremmen. Daarnaast is de harde kaft vervangen door een soepeler kaft. Veel klanten nemen Fietspech mee op vakantie en dan is een flexibeler boekje praktischer voor in een fietstas.

Twee jaar hebben Frank van Riesen en ik gewerkt aan Fietspech. Ik vond dat andere boekjes

INFOHE-002.jpg

Je fiets repareren en onderhouden voor dummies - € 14,95

Samenvatting

Ben je niet bang voor vieze handen en houd je van fietsen? Deze handige pocket vertelt je alles wat je moet weten om je fiets in topconditie te houden en allerlei kleine en grote reparaties zelf uit te voeren. Ook lees je hoe je door regelmatig onderhoud de levensduur van je fiets verlengt, het comfort verbetert en de veiligheid verhoogt. Het maakt niet uit wat voor fiets je hebt; dit overzichtelijke naslagwerk biedt alle benodigde informatie.

Dennis Bailey houdt zich al twintig jaar bezig met reparatie en onderhoud van fietsen. Keith Gates is eigenaar van A-1 Cycling in Virginia en zit al meer dan dertig jaar in het fietsenvak.