Logo2015.png

Fietsencentrum Mobiel verhuurt fietsen aan individuen, groepen, bedrijven en organisaties. Je vindt er ook tweedehands en nieuwe fietsen, fietskaarten en accessoires.

Elektrische bakfiets Nihola 4.0

BAKFNI-005.jpg

Omschrijving

De Nihola 4.0 is een bakfiets voor gezinnen en organisaties.

De Nihola 4.0 kan tot 120kg dragen en er is ruimte op de 2 zitbanken voor 4 kinderen tot 7-8 jaar.

Als alternatief zou je een kinderzitje op de bodem van de bak kunnen installeren en kunnen er 2 kinderen of een volwassene plaatsnemen op de bank.

De bak beschermt de kinderen en biedt heel wat veiligheid dankzij het ronde, gesloten buizenframe zonder scherpe hoeken.

De Nihola 4.0 stuurt even stabiel als de andere artikelen van Nihola en beschikt over een fietssteun vooraan voor wanneer de Nihola geparkeerd is. De instap is ook laag zodat kinderen gemakkelijk kunnen instappen.

Technische specificaties:

- Totale lengte: 230cm
- Totale breedte: 89cm
- Gewicht: 37 kg (niet-elektrisch(!))
- Max. gewicht: 120 kg + bestuurder
- Hoogte van de bak: 50 cm
- Max. breedte in de bak: 62cm
- Max. lengte in de bak: 106cm
- Hoogte van de bodem van de bak tot de top van de regenhuif: 94cm - 104cm
- Hoogte van bankje tot regenhuif: 68cm - 78cm

Topkwaliteit zwarte aluminium velgen, Magura parkeerrem, schroeven en fittings in roestvrij staal, ingebouwde fittings voor hondenriemen, handgemaakt Deens frame met extra horizontale, verstevigende stalen buizen in de bak, aluminium zadelbuis en bakbodem, 8 mogelijke kleuren van de bak in topkwaliteit plastic, zwart gepoedercoat frame, onderhoudsvrije besturing.

€ 4.300,00

€ 3.440,01