Uitverkoop ex-verhuurfietsen

Vanaf 2 november verkopen wij een groot deel van onze huurfietsen. Ontdek snel of uw toekomstige fiets in de lijst staat! 

Fietsaccommodatie in uw gemeente

Heeft uw bedrijf of stad nood aan fietsaccommodatie, maar weet u niet goed waar te beginnen? Kom langs bij Mobiel en wij regelen alles.

Elektrisch leren fietsen

U overweegt een elektrische fiets maar bent een leek op dat vlak? Dan is deze les zeker iets voor u!

Fietsherstel

Bij Mobiel kan u terecht voor de meest courante herstellingen aan uw fiets.

Nieuws

Mobiel is officiële verdeler van de Nihola driewieler bakfietsen. U kan enkele modellen testen (zoals de Family, de elektrische 4.0 en een Flex) en bij ons bestellen.

bicycle-668764_1920.jpg
logo.png

Iedereen op de fiets!

Wij organiseren dag in dag uit verschillende activiteiten en innoverende diensten die het fietsgebruik promoten, de fietscultuur stimuleren en het fietsen makkelijker maken.

Met ons aanbod bieden we enerzijds een antwoord op mobiliteitsvraagstukken in Kortrijk en anderzijds extra troeven voor het toerisme in de Leiestreek.

Het fietsgebruik promoten

We hebben een uitgebreid aanbod huurfietsen en knappen oude fietsen op tot kwaliteitsvolle tweedehands fietsen die we opnieuw verkopen.

Met onze verschillende toeristische en educatieve activiteiten willen we de fietscultuur in onze regio en ver daarbuiten stimuleren.

Aangenaam fietsen in Kortrijk

We bieden waardevolle diensten en infrastructuur aan zoals het fietspunt, een bewaakte fietsenstalling, openbare fietspompen en nog veel meer.

Studenten kunnen een studentenfiets huren, bedrijven een bedrijfsfiets, pendelaars een Blue-bike. Er zijn fietsen voor mindervaliden, ouders met jonge kinderen, transportfietsen, fietsen voor feesten, etc.