logo.png

Fietsencentrum Mobiel verhuurt fietsen aan individuen, groepen, bedrijven en organisaties. Je vindt er ook tweedehands en nieuwe fietsen, fietskaarten en accessoires.

Studentenfiets online huren!

Studentenfiets huren? Vanaf vandaag kan dit allemaal online. Gelieve wel rekening te houden met 2 werkdagen tussen datum online-reservatie en afhaling!

Zomerbatjes

Vanaf 1 juli startten we met de verkoop van een groot aantal ex-studentenverhuurfietsen. 

Elektrisch leren fietsen

U overweegt een elektrische fiets maar bent een leek op dat vlak? Dan is deze les zeker iets voor u!

Fietsherstel

Bij Mobiel kan u terecht voor de meest courante herstellingen aan uw fiets.

Nieuws

Mobiel is officiële verdeler van de Nihola driewieler bakfietsen. U kan enkele modellen testen (zoals de Family, de elektrische 4.0 en een Flex) en bij ons bestellen.

bicycle-668764_1920.jpg
logo.png

Iedereen op de fiets!

Wij organiseren dag in dag uit verschillende activiteiten en innoverende diensten die het fietsgebruik promoten, de fietscultuur stimuleren en het fietsen makkelijker maken.

Met ons aanbod bieden we enerzijds een antwoord op mobiliteitsvraagstukken in Kortrijk en anderzijds extra troeven voor het toerisme in de Leiestreek.

Het fietsgebruik promoten

We hebben een uitgebreid aanbod huurfietsen en knappen oude fietsen op tot kwaliteitsvolle tweedehands fietsen die we opnieuw verkopen.

Met onze verschillende toeristische en educatieve activiteiten willen we de fietscultuur in onze regio en ver daarbuiten stimuleren.

Aangenaam fietsen in Kortrijk

We bieden waardevolle diensten en infrastructuur aan zoals het fietspunt, een bewaakte fietsenstalling, openbare fietspompen en nog veel meer.

Studenten kunnen een studentenfiets huren, bedrijven een bedrijfsfiets, pendelaars een Blue-bike. Er zijn fietsen voor mindervaliden, ouders met jonge kinderen, transportfietsen, fietsen voor feesten, etc.