Cursussen Fietstechniek

Stel het je even voor... Hoe leuk, stoer en vooral gemakkelijk het zou zijn, mocht jij zelf die platte band kunnen vervangen of jouw remmen juist kunnen afregelen?

Of het gevoel van trots dat door jouw aderen kan razen wanneer jij diegene bent tijdens een fietstocht met vrienden die de anderen depanneert?

Nee, deze dromen zijn geen bedrog meer... want jij kan de opleiding fietsherstel volgen bij Fietsencentrum Vzw Mobiel!

De opleiding fietsherstel basis bestaat uit een vierdelige lessenreeks telkens van 19.00u tot 22.00u op woensdagavond. Onze lesgever en krak in zijn vak, legt eerst een heel eenvoudig en stevige theoretische basis waarop verder gebouwd kan worden. Gaandeweg komen er praktijkoefeningen en opdrachten bij. Na 4 lessen van amper 3 uur kan jij en iedereen die goesting heeft om de opleiding te volgen, jouw remblokken vervangen, versnelling regelen, kabels vervangen en wielen repareren.

Met een goede basis fietsherstel uit eigen ervaring of uit de lessenreeks Fietsherstel BASIS geraak je al heel ver. Je kan jezelf onderweg depanneren of kleine herstellingen uitvoeren aan jouw fiets.

Wat nu als je verder wilt? Meer en complexere herstellingen wilt zelf kunnen uitvoeren? Dan is die basis mooi meegenomen, maar niet genoeg! Daarom organiseren wij ook een lessenreeks Fietsherstel SPECIALISATIE!

In een vierdelige lessenreeks, telkens op woensdagavond van 19.00 tot 22.00u leren we jou de echt kneepjes van het vak, de details en complexere handelingen.

De lessen bestaan opnieuw een goede portie theoretische kennis en oefenmomenten.

Zin om jezelf bij te scholen en jouw vaardigheden bij te stellen? Surf dan vliegensvlug naar het opleidingsportaal en kijk wanneer de volgende lessenreeks plaatsvindt: https://mobiel.opleidingsportaal.be/aanbod/details?categorieId=4531&categorie=Fietsherstelcursussen+Kortrijk&soortcode=FH-BA&opleidingssoortId=48443

 

Of mail naar educatie@mobiel.be voor meer info!Terug naar overzicht