logo.png

Fietsencentrum Mobiel verhuurt fietsen aan individuen, groepen, bedrijven en organisaties. Je vindt er ook tweedehands en nieuwe fietsen, fietskaarten en accessoires.

Covers voor elektrische onderdelen

ELEKCO-001.jpg

Mellen Bosch A&P accucover bagage - € 38,50

Voor Bagagedrager-accu Bosch Powerpack 300 & 400 A&P

De power pack is de beste lithium-ion accu van BOSCH voor E-bikes. Voor deze compacte bagagedrager accu hebben wij een speciale cover ontworpen.

Langere Levensduur & Betere Actieradius!! Energie-opslag, van de accu’s komen het best tot hun recht wanneer de accu tijdens gebruik tussen de 20 en 25 graden celsius zijn.
Onder 10 ° beïnvloed de buitentemperatuur de prestaties aanzienlijk en zakt de actieradius. Ook kan de vrieskou nadelige gevolgen hebben op de levensduur. Ook extreme hitte is voor een accu niet wenselijk.

In de winter, is onze cover een geweldig hulpmiddel om energie te besparen, neem de accu zoveel mogelijk mee binnenshuis waar de temperatuur boven de 20 graden is.

In de zomer, is onze cover een geweldig hulpmiddel om de accu te beschermen tegen de brandende zon. De accu heeft een lange levensduur bij stabiele temperaturen. Stabiele temperaturen voor een accu zijn tussen de 20 en 25 graden Celsius.

Voordelen van het gebruik:

Thermische beveiliging: De cover beschermt de Accu tegen de kou. De Accu wordt warm gehouden door het materiaal van de cover en houdt de warmte vast die de Accu zelf genereerd tijdens gebruik voor optimale prestaties.
De cover bescherm ook de Accu in de zomer tegen extreme hitte van de brandende zon.
Bescherming tegen schokken en krassen.
Kleed de Accu mooi af.


Details:

Materiaal: neopreen, gelamineerd (4,5 mm dik)
Gewicht: 95 gram
Kleur: zwart
De power-knop is door een speciale opening in de cover gemakkelijk te bedienen, ook kunt u door speciale gaatjes in de cover nog zien hoe vol de Accu nog is (met Frame Accu)

ELEKCO-002.jpg

Mellen Hard case voor display - € 20,98

Door het gebruik van de hoes heeft het display een langer behoud en zullen er ook geen krassen op het scherm komen door eventuele sleutels die er langs zouden kunnen schaven. Het Intuvia display is een prijzig onderdeel van de fiets, welke bescherming verdient!

De hoes is ontworpen als ideale aanvulling ter bescherming van het display. Het harde materiaal waarvan de hoes is gemaakt beschermt het display tegen stoten en vallen.

De hoes heeft een hoogwaardige en stijlvolle leatherlook afwerking.

ELEKCO-003.jpg

Mellen Motor Cover - € 40,26

Bescherming van de motor tijdens transport achterop de auto. De waterdichte neopreen hoes beschermt de motor tegen opspattend water, modder en andere viezigheid die uw motor zouden kunnen aantasten.

Te bevestigen dmv klittenband.

ELEKCO-004.jpg

Fahrer display sleeve - € 21,86

Universele hoes voor e-bike displays

- Universele oplossing voor alle e-bike displays
- Perfect voor Bosch Nyon
- Uitstekend geschikt voor kleinere displays door dubbel te vouwen
- Tijdens het fietsen gemakkelijk aan het kader te bevestiging
- Stof van hoge kwaliteit, water- en vuilafstotend
- Gemaakt in beschutte werkplaats in Duitsland