logo.png

Fietsencentrum Mobiel verhuurt fietsen aan individuen, groepen, bedrijven en organisaties. Je vindt er ook tweedehands en nieuwe fietsen, fietskaarten en accessoires.

STECO Bierkrat-drager chroom - € 21,68

Stevige bagagedragerverbreder voor het veilig vervoer van goederen achterop de fiets Omschrijving: De Steco Krat-Mee (bagagedrager verbreder) - Geschikt voor het vervoeren van bijv. schooltassen, boodschappenmanden, zware dozen, kratten enz. - Pas op bijna elk type bagagedrager. - Eenvoudige montage. - Opstaande rand voorkomt dat de bagage tegen of onder het zadel glijdt. - Wordt geleverd inclusief bagagespin.

PAKDST-011.jpg

STECO Universele adapter - € 20,11

Maakt uw bagagedrager geschikt voor kinderzitjes van: YEPP, BOBIKE, Qibbel ea.* Omschrijving: Het aangeschafte kinderzitje past niet op de bagagedrager van uw fiets! Wat nu? De Universele Adapter van Steco biedt u de oplossing! Door eerst de Universele Adapter op de bagagedrager te monteren, ontstaat er een niewe basis voor de montage van bijna alle merken kinderzitjes (Yepp, Bobike, Polisport, Qibbel enz.). Dit product is niet alleen voor kinderzitjes bestemd, maar ook voor de Steco Baby-Mee Bike en Buggy-Mee de Luxe. Er wordt standaard een veiligheidsband meegeleverd bij de universele adapter, welke om de zadelpen bevestigd dient te worden. Kleur: aluminium

PAKDST-012.jpg

STECO Mand-Mee - € 12,22

Universele Manddrager voorop de fiets Omschrijving: - Snel en eenvoudig te monteren. - Voldoende ruimte voor accessoires en kabels. - Door montage met een degelijke strop is het slippen over de stuurpen uitgesloten. - Afstelbare schuinte door karteling in de strop. - Bij uitstek geschikt voor rietenmanden door brede steun in de rug - Voorzien van montagematerialen en handleiding Optioneel is een stuurbeugel verkrijgbaar voor stuurpennen tot Ø 22 mm. (art.nr. 52.50003.02)

PAKDST-013.jpg

STECO Buggy-Mee de Luxe - € 26,24

Voor het veilig en eenvoudig vervoer van een kinderbuggy op de fiets Omschrijving: - Met de Buggy-Mee kunt u veilig een buggy meenemen op de fiets. - Eenvoudig te monteren aan de linkerzijde van de fiets. - Wordt op drie punten vastgezet op de fiets. - Geschikt voor bijna elk model buggy. - Ophangbeugel klapt automatisch weg voor de veiligheid van andere weggebruikers. - Uitgevoerd met aansnoerbare sterke spanband. - Een beschermd kwaliteits product. Voorzien van montagematerialen en handleiding. Opmerking: Voor de Sparta Amazone Trendy is een speciale uitvoering verkrijgbaar. Informeer bij uw Sparta dealer.

PAKDST-014.jpg

STECO Pakaf Mee - € 17,48

Maakt bagagedragers geschikt voor pakaftassen in combinatie met een kinderzitje Omschrijving: Iedereen herkent misschien wel de vraag; "Hoe kan ik een pakaftas meenemen, als ik een kinderzitje op de fiets heb?" Steco heeft hiervoor de Pakaf-Mee ontwikkeld. De Pakaf-mee kan zowel links als rechts gemonteerd worden. Dit product is uitermate geschikt voor fietsen: -met kinderzitje -met Steco Buggy-Mee -met Steco Baby-Mee Bike Voorzien van duidelijke montagehandleiding.

PAKDST-015.jpg

STECO Ukkie-Mee - € 56,51

Meer ruimte tussen kinderzitje en zadel met dit handige ukkie-stuur Omschrijving: De Steco Ukkie-Mee: Aan de Ukkie-Mee kunt u één van de bekende kinderstoeltjes hangen. Door de nieuwe positionering van het kinderstoeltje wordt er meer ruimte voor de in-/opstap gecreëerd. Wenst u na verloop van tijd de Ukkie-Mee niet meer te gebruiken, dan kunt u altijd weer het orginele stuur weer terug monteren. Maximale belasting van de Ukkie-Mee bedraagt 15 kg. Voorzien van een duidelijke handleiding.