logo.png

Fietsencentrum Mobiel verhuurt fietsen aan individuen, groepen, bedrijven en organisaties. Je vindt er ook tweedehands en nieuwe fietsen, fietskaarten en accessoires.

AANHGK-001.jpg

Roland Losse-deksel Big Boy kleur geel - € 33,28

AANHTB-006.jpg

Trail Gator tandemstang - € 95,48

De kinderfiets wordt gewoon aangehangen Optimaal om gemakkelijk te leren fietsen snelle montage zonder gereedschap stabiele constructie passend voor 12" - 20" kinderfietsen zadelpen Ø 25,4 mm-31,75 mm tot max. 32 kg belastbaar eigengewicht: 3,2 kg TÜV/GS Duits keurmerk

AANHTB-029.jpg

Follow-Me Adapter 121.012 vaste as, nexus 4/7/8 (3/8 moer) - € 17,09

Deze adapter is bedoeld voor fietsen met 4, 7 of 8 versnellingen van het type Shimano nexus of Shimano Alfine 8 of 11 versnellingen. Deze adapterset vervangt uw huidige asmoeren van het achterwiel zodat de FollowMe er op kan. Soms moet het achterkapje van uw kettingkast eraf om dit te bewerkstelligen. Met deze adapter kun u een (extra) volwassenfiets voorbereiden om een FollowMe-tandem aan te koppelen. Iedere volwassenfiets waar de FollowMe aan gekoppeld moet kunnen worden heeft een adapter nodig. Als u twijfelt welke adapter u nodig heeft mag u ons altijd even bellen of mailen, vermeld hierbij dan uw merk en type fiets en het aantal versnellingen.

AANHTB-030.jpg

Follow-Me Adapter 121.011 vaste as remnaaf / nexave (m10 moe - € 17,09

Deze adapter is bedoeld voor fietsen met: - terugtraprem zonder versnellingen - derailleur in combinatie met vaste asmoeren - NuVinci naaf versnellingen Deze adapterset vervangt uw huidige asmoeren van het achterwiel zodat de FollowMe er op kan. Met deze adapter kun u een (extra) volwassenfiets voorbereiden om een FollowMe-tandem aan te koppelen. Iedere volwassenfiets waar de FollowMe aan gekoppeld moet kunnen worden heeft een adapter nodig. Als u twijfelt welke adapter u nodig heeft mag u ons altijd even bellen of mailen, vermeld hierbij dan uw merk en type fiets en het aantal versnellingen.

AANHTB-031.jpg

Follow-Me Adapter vaste as M12 x 1 - € 17,09

Deze adapter set is geschikt voor E-bikes met een Ion motor in het achterwiel (Batavus, Sparta of Koga). Deze adapterset vervangt uw huidige asmoeren van het achterwiel zodat de FollowMe er op kan. Soms moet het achterkapje van uw kettingkast eraf om dit te bewerkstelligen. Met deze adapter kun u een (extra) volwassenfiets voorbereiden om een FollowMe-tandem aan te koppelen. Iedere volwassenfiets waar de FollowMe aan gekoppeld moet kunnen worden heeft een adapter nodig. Als u twijfelt welke adapter u nodig heeft mag u ons altijd even bellen of mailen, vermeld hierbij dan uw merk en type fiets en het aantal versnellingen.

AANHTB-032.jpg

Follow-Me Adapter vaste as M12 x 1,25 - € 17,09

Deze adapter is bedoeld voor fietsen met een gesloten kettingkast en 4, 7 of 8 versnellingen van het type Shimano nexus. Deze adapterset vervangt uw huidige asmoeren van het achterwiel zodat de FollowMe er op kan. Soms moet het achterkapje van uw kettingkast eraf om dit te bewerkstelligen. Met deze adapter kun u een (extra) volwassenfiets voorbereiden om een FollowMe-tandem aan te koppelen. Iedere volwassenfiets waar de FollowMe aan gekoppeld moet kunnen worden heeft een adapter nodig. Als u twijfelt welke adapter u nodig heeft mag u ons altijd even bellen of mailen, vermeld hierbij dan uw merk en type fiets en het aantal versnellingen.

AANHTB-033.jpg

Follow-Me Adapter klickbox sa / sram / torpedo / nexus 3 - € 46,86

Deze adapter is bedoeld voor fietsen met een zogenaamde klickbox versnelling. Dit is een versnelling waarbij er op de rechter asmoer een versnelling box zit of een kabel uit komt zodat de asmoeren niet vervangen kunnen worden. Bijvoorbeeld oudere versnellingen als SA, Torpedo en Nexus 3. Met deze adapter kun u een (extra) volwassenfiets voorbereiden om een FollowMe-tandem aan te koppelen. Iedere volwassenfiets waar de FollowMe aan gekoppeld moet kunnen worden heeft een adapter nodig. Als u twijfelt welke adapter u nodig heeft mag u ons altijd even bellen of mailen, vermeld hierbij dan uw merk en type fiets en het aantal versnellingen.

AANHTB-034.jpg

Follow-Me Kinderfiets uitvalas - € 20,98

Adapter voor kinderfietsen met een uitvalas.

AANHTB-037.jpg

Follow-me kinderfietsbevestiging - € 39,86

Montageset om een (tweede) kinderfiets voor te bereiden zodat de FollowMe eraan vast gekoppeld kan worden. Deze montage set bestaat uit een klem voor het frame en drie verschillende maten verlengde asmoer setjes voor het voorwiel van de kinderfiets (de meest voorkomende maten, per kinderfiets is slechts 1 set nodig). Iedere kinderfiets waar de FollowMe aan gekoppeld moet kunnen worden heeft een montage set nodig.

AANHTB-040.jpg

Follow-Me Speciale snelsluiter voor tweede volwassen fiets - € 31,98

Deze adapter is bedoeld voor fietsen met een uitvalas. De meeste derailleurfietsen zijn voorzien van een uitvalas. Deze adapter vervangt uw huidige as in het achterwiel zodat de FollowMe er op kan. Geschikt voor fietsen met maximale vorkbreedte van 150 mm, voor bredere assen is de XL adapter beschikbaar. Met deze adapter kun u een (extra) volwassenfiets voorbereiden om een FollowMe-tandem aan te koppelen. Iedere volwassenfiets waar de FollowMe aan gekoppeld moet kunnen worden heeft een adapter nodig. Als u twijfelt welke adapter u nodig heeft mag u ons altijd even bellen of mailen, vermeld hierbij dan uw merk en type fiets en het aantal versnellingen.

Geen_afbeelding.jpg

FollowMe ophangriem met karabijn 122.000 - € 9,20

Ophangriempje met karabijnsluiter om de FollowMe aan de bagagedrager of het zadel op te hangen als de kinderfiets niet aangekoppeld is.

Geen_afbeelding.jpg

FollowMe Adapter uitvalas XL 121.212 - € 31,98

Deze XL adapter is bedoeld voor fietsen met een uitvalas met een vorkbreedte van 150-175mm. Deze adapter vervangt uw huidige as in het achterwiel zodat de FollowMe er op kan. Met deze XL adapter kun u een (extra) volwassenfiets, met een bredere achtervork, voorbereiden om een FollowMe-tandem aan te koppelen. Iedere volwassenfiets waar de FollowMe aan gekoppeld moet kunnen worden heeft een adapter nodig. Als u twijfelt welke adapter u nodig heeft mag u ons altijd even bellen of mailen, vermeld hierbij dan uw merk en type fiets en het aantal versnellingen.

AANHTB-043.jpg

Follow Me Losse frame klem t.b.v. de kinderfiets. - € 22,33

Losse frame klem voor de kinderfiets (excl. asmoeren). De kunststof versie is niet meer verkrijgbaar, en deze is beter.