logo.png

Fietsencentrum Mobiel verhuurt fietsen aan individuen, groepen, bedrijven en organisaties. Je vindt er ook tweedehands en nieuwe fietsen, fietskaarten en accessoires.

AGU regenjas dames seq anthraciet XS

Welkom op de niet-openbare pagina van Fietsencentrum Mobiel. Hierop kan u als medewerker van Stad Menen, Veerkracht 4 en/of Octopoets een overzicht vinden van het aanbod fietsen dat u via ons kan bestellen.

De prijzen bij de voorgestelde leasefietsen voor Octopoets, Veerkracht 4 en Stad Menen zijn inclusief:
 

  • Omniumverzekering tegen diefstal, schade na ongeval, vandalisme en inclusief pechverhelping via Callant Verzekeringen
  • Slot en insteekketting
  • 1 jaarlijks gezamenlijk, preventief onderhoud op het bedrijventerrein in de Industrielaan 3 te Menen
  • Herstellingen (uitgezonderd slijtage banden en batterijen) op het bedrijventerrein
  • Levering met bijhorende uitleg

Deze prijzen zijn geldig vanaf 10 bestelde fietsen. Bij een grotere bestelling kan de prijs nog zakken.

Uiterste besteldatum: 04/03/2019

KLEDRK-156.jpg

Omschrijving

Met de vernieuwde waterdichte en ademende SEQ Urban jas ga je goed gekleed onderweg naar je volgende afspraak en ben je onopvallend voorbereid op dat dreigende buitje. Deze award-winnende jas is namelijk voorzien van een innovatief ritssysteem dat de stijlvolle jas binnen enkele tellen transformeert tot een elegante poncho. De vernieuwde versie van de SEQ Urban jas is goed gesneden, volgt de lijnen van het lichaam en heeft een iets ruimere taille. De ergonomisch vormgegeven capuchon is verstelbaar en de poncho is voorzien van handvatten om opwaaien te voorkomen. De jas valt mooi om het lichaam door het nieuwe 4-way stretch materiaal van zachte, soepele kwaliteit dat bovendien licht en geruisloos is. De Poray 5000 coating zorgt ervoor dat de SEQ Urban jas waterdicht, winddicht en ademend is. De mesh voering optimaliseert de ademende eigenschap van de Poray 5000 kwaliteit. Om inregenen bij de (niet waterdichte) rits aan de voorzijde tegen te gaan is er een beleg met regengootje achter de

€ 120,00